Karijere

Osnovan 2007, Tehnopanel EAD se pozicionirao kao lider na balkanskom tržištu. Mi smo jedan od najbrže rastućih proizvođača panela u Istočnoj Evropi sa preko 3000 dovršenih projekata u poslednjih 12 godina.

Uspeh Tehnopanela se zasniva na našem timu odgovornih i motivisanih zaposlenih koji nalaze svoje profesionalne šanse u različitim proizvodnim, prodajnim i tržišnim zonama kompanije. Mi cenimo individualni doprinos svakog člana naše kompanije i kontinuirano nastojimo da poboljšamo pristup upravljanju i razvoju zaposlenih.

Kao deo BS grupe kompanija, uspostavili smo tržišne tradicije i stratešku viziju za budućnost. Ako ste zainteresovani da postanete deo našeg tima, pogledajte više o mogućnostima koje nudimo.

 

Zašto da započnete karijeru u Tehnopanelu?

 

Mi verujemo da su ljudi najveća prednost naše kompanije. Stručnost, kvalitet, odgovornost, razvoj i timski rad vrednosti su koje nas ujedinjuju. Važno nam je da svaki zaposleni radi u okruženju koje mu omogućava:

 


Sigurne i savremene uslove rada


Pošten i profesionalan stav


Prilike za sticanje znanja i veština


Šanse za usavršavanje

Razvojne mogućnosti

 

 

Mi verujemo u Vaš potencijal

 

Tehnopanel je uspostavio partnerstva sa vodećim univerzitetima i studentskim organizacijama u Bugarskoj. Posebno obraćamo pažnju i podržavamo studente i mlade ljude na početku karijere. Stažiranje, učešće u realnim poslovnim situacijama u Akademiji Lidera i praktična (hands-on) predavanja samo su neke od inicijativa koje podržavamo.

 

 

 

Kako postati deo našeg tima?

 

Ovde možete videti trenutno upražnjena radna mesta u Tehnopanelu. Ako ste zainteresovani za posao i mislite da ste kvalifikovani, pošaljite svoju radnu biografiju (CV) na careers@technopanel.bg i naznačite za koji posao se prijavljujete.