MOBILNI SAJAM GRAĐEVINARSTVA U RUSEU

“Tehnopanel” je učestvovao na prvom mobilnom sajmu građevinarstva u gradu Ruseu. Sajam je održan tokom tri dana – 22.,23. i 24. juna 2012. godine, organizovala ga je Privredna komora grada Rusea kao partner u projektu “CBC Fairs – Saradnja za prekogranične sajmove”, koji je finansiran od strane Operativnog programa prekogranične saradnje Rumunija-Bugarska 2007-2013.

U okviru projekta ovaj sajam je bio druga velika inicijativa, koja se realizuje u partnerstvu sa rumunskom organizacijom “Europroject” i Privrednom komorom grada Vrace.

Na sajmu su učestvovale kompanije koje se bave građevinarstvom, nameštajem, eksterijerom, građevinskim materijalima, popravkom i doradom.

Tehnopanel” je predstavio svoje proizvode zajedno sa svojim regionalnim distributerima - kompanija “Zdradeč” EOOD. Specijalni sajamski šator, u kojem su bili raspoređeni štandovi, zauzimao je površinu od 1000 kv.m. na parkingu najnovijeg hiper marketa za građevinske materijale – “Baumax”, koji se nalazi na bulevaru “Lipnik” br. 131.